جدیدترین اخبار :
  • امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۰۰۰ کلاس درس در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • جزئیات پروژه‌های کلان و پیشنهادات مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در دیدار با وزیر اقتصاد
  • وزیر اقتصاد: توسعه مناطق آزاد و مولدسازی دارایی‌ها، محور شتاب سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان
  • مرز ریمدان؛ دروازه تجارت ایران و پاکستان
  • بازدید وزیر اقتصاد و دبیر شورای عالی مناطق آزاد از زیرساخت‌های بندری و لجستیکی بندر شهید بهشتی چابهار

نخستین نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی، سوغات و غذاهای محلی چابهار برگزار می‌شود

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/12/28 | تعداد بازید :2447
دبیر ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی منطقه آزاد چابهار گفت: نخستین نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی، سوغات و غذاهای محلی با حضور بیش از 300 صنعتگر در منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار طاهره شهرکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه سراسری صنایع‌دستی، سوغات و غذاهای محلی اظهار داشت: این نمایشگاه از 29 اسفندماه تا 13 فروردین‌ماه در سالن ورزشی المهدی (عج) منطقه آزاد چابهار با حضور بیش از 80 غرفه برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ارائه صنایع‌دستی استان‌های مختلف و به‌ویژه استان سیستان و بلوچستان با توجه به ظرفیت بالای این استان درزمینهٔ صنایع‌دستی و هنرهای سنتی و آشنایی تولیدکنندگان با محصولات دیگر مناطق کشور است.

مدیر گردشگری منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: جمع‌آوری دست‌فروشان و غرفه‌های غیراستاندارد در سطح منطقه، نظارت بهداشتی و قیمتی بر ارائه خدمات و ایجاد رونق و کسب‌وکار برای صنعتگران و تولیدکنندگان ازجمله دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه سراسری است.

به گفته شهرکی بیش از سیصد نفر به‌صورت فصلی در این ایام مشغول به کار می‌شوند و محصولات صنایع‌دستی و غذایی محلی خود را از تولید تا مصرف به متقاضیان و گردشگران باقیمتی مناسب ارائه می‌دهند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل